Teorien til dit kørekortet - Tag det på en hyggelig og spændende måde

Det er nok de færreste, der ser specielt meget frem til teoriundervisningen, når der skal tages kørekort. Hos Learntodrive ved vi godt, at teori kan blive meget tungt og kedeligt, og derfor lægger vi også stor vægt på at give vores elever en anderledes og mere inddragende undervisning. Det kan vi gøre, fordi vores hold typisk kun er på fem til syv elever, så der er plads til en mere personlig undervisning i teori på vores køreskole.

Fokus på forskellige indlæringsmetoder

Hos Learntodrive er det kun Palle, der underviser vores elever. Undervisningen foregår hjemme i Palles egen stue i hans hus i Vissenbjerg nær Aarup og Morud, og der er lagt stor vægt på at undervisningen i teori til kørekortet skal være hyggelig og sjov.

Palle er en dygtig underviser, og han er meget bevidst om, at vores elever lærer forskelligt, og han tilrettelægger derfor sin undervisning herefter.

Få styr på teorien til dit kørekort

Palle anvender tavleundervisning, hvor han bl.a. integrerer trafiktesten.dk, i sin undervisning. Vores undervisning er meget grundig, og forbereder dig bedst muligt på politiets teoriprøve gennem bl.a. video eksempler. Vi tilbyder også ene undervisning, hvis der er brug for dette.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 41 15 20, og få en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at få gennemført politiets teoriprøve.

Tilmeld dig et hold her

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firma

​Learntodrive v/Palle Sørensen

Andebøllevej 40
​5492 Vissenbjerg

CVR: 33682972

Følg os også på Facebook  fb

Kontaktinfo

★★★★★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Facebook