Hvem er jeg

Jeg er en glad person, med glimt i øjet og en rimelig tålmodighed, men kan også tale med store bogstaver, hvis det er nødvendigt.

Igennem mange år har jeg været med til at uddanne adskillige lærlinge, derfor har jeg en meget stor praktisk erfaring med undervisning af unge mennesker. Jeg har i flere år haft lyst til at undervise flere unge mennesker, da det er en stor glæde at se ens lærdom og erfaring blive givet videre. Det er en af de vigtigste grunde til at jeg blev kørelærer.

På grund af mit tidligere arbejde, har jeg en stor erfaring med teknik og jeg har megen viden omkring det funktionelle i biler. Ligeledes har jeg kørt mc. i mange år. Derfor har jeg, både som bilist og motorcykelist, fået en stor indsigt i hvordan motorcykler og biler bør opføre sig over for hinanden på vejene. Jeg sætter en stor ære i at kører korrekt og ansvarsfuldt, samt tager hensyn til mine medtrafikanter.

Jeg går op i miljø og derfor er mit hus opvarmet med jordvarme og det varme vand med solvarme. Jeg køber også strøm fra vindmøller.

Hvorfor vælge learntodrive

I teoritimerne arbejder jeg med forskellige indlæringsmetoder. Undervisningen foregår ved tavlen med slide show, DVD og andre rekvisitter, så den meget vigtige kommunikation mellem kørelærer og elev opretholdes. I min undervisning inddrager jeg eleverne mest muligt, for at sikre mig at de får det størst mulige udbytte. På den måde sikrer jeg, at hver elev får den undervisning hun/ han har behov for. Jeg sætter en stor ære i at lære jer at køre korrekt og ansvarsfuldt samt tage hensyn til jeres medtraffikanter. Hvis du vil have sikkerhed og kvalitet i undervisningen, så vælg learntodrive.

Desuden er der mulighed for at blive afhentet og sat af på en nærmere aftalt adresse, både til teori og køretimer. Der er også mulighed for at få køretimer når det passer dig. Jeg kører når du har tid, både dag, aften og i weekenderne.

Hvis det er nødvendigt med flere teoritimer end i lovpakken, er der mulighed for at aftale flere efter behov. 

Du er altid velkommen

Tilmeld dig et hold her

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firma

​Learntodrive v/Palle Sørensen

Andebøllevej 40
​5492 Vissenbjerg

CVR: 33682972

Følg os også på Facebook  fb

Kontaktinfo

★★★★★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på Facebook